Vene köögi eripära Eesti moodi

Viktoria Ladõnskaja

Kategooria:

Kirjeldus

Pliinid, kaviaar, pelmeenid ja vodka – need on asjad, mis meenuvad esimesena, kui jutt on Vene köögist. Heal juhul tuleb meelde veel ka bors. Kahtlemata mahuvad nii need toiduained kui ka road vene rahvusköögi mõiste alla. Kuid see pole kaugeltki kõik.

Selles raamatus jagavad 24 inimest oma parimaid retsepte, mis tulevad otse vene köögi südamest. Nende seas on Olga Kosmina, Nastja, Beatrice, Aleksei Turovski, Roman Zashtsherinski, Pavel Loskutov, Aleksandr Zukerman, Eduard Toman ja paljud teised. Lisaks veel ülevaade vene kulinaariast – nii putrudest ja botvinjast, seljankast ja pliinidest, uhhaast ja okroshkast ning muudest toitudest.

Autor ütleb ise: “Selle raamatu mõte ongi selles, et me tahame sind, hea lugeja, oma roogadega kostitada. Esmalt rohkem Vene köögi omadega, kuid siiski mõnevõrra nii ajas kui ka ruumis liikudes. Nende toitude peamine eelis on see, et need elavad: just alles valmistati neid minu köögis, aga nüüd juba teie omas.”



Exclusive products

Special category of products